Квартира с одной спальней в Porto Montenegro

Новая квартира у моря в Черногории с одной спальней в Тивате в элитном поселке Porto Montenegro

Лот 2662

Описание

Тіватская рів'єра Бока Которський затоку всесвітньо відома марина і елітний   селище яхтсменів - Porto Montenegro.

Елітне селище яхтсменів, це – 450 причалів для яхт довжиною від 12 до 250 метрів.

Тут, для супер яхт, призначено 350 причалів, а до завершення будівництва всього комплексу, загальне число причалів досягне 850. Тут приймають сами Великі в світі супер яхти, і це, на сьогоднішній день – найбільша пропозиція в Європі, а її немає.

 

Елітні апартаменти в стилі італійської Рив'єри, в будівлях з сучасним унікальним архітектурним дизайном від WATG(Лондон). Внутрішній дизайн апартаментів розроблений MHZ & Tino Zervudaki, Paris

Високі стелі, розсувні панорамні скляні двері, світлі просторі тераси,  і ландшафтний дизайн зеленої території апартаментів – роблять ваше оточення унікальним і заспокійливим; тут ви знаходите спокій і відчуваєте пульс справжнього життя.

Всі апартаменти продаються з паркувальними місцями, які купуються за додаткову оплату.

Тільки для Вас і ваших гостей в комплексі:

Внутрішній двір з садами, панорамні та спортивні басейни, кафе біля басейнів, дитячі басейни, консьєрж-сервіс 24/7, ексклюзивний доступ до послуг готелів високого класу.

Пропонуємо апартаменти, побудовані і оформлені з неперевершеною розкішшю, в комплексах AQUA, BAIA, ELENA. Всього в трьох комплексах 179 апартаментів різного формату.

Пропоновані апартаменти в форматі пентхауса, мають на своїх елегантних просторих терасах – власні сади на дахах, власні панорамні басейни і власні сади з ландшафтним дизайном, зону барбекю, а також – камінні зали або їдальні з камінами.

 

Наша конкретна рекомендація:

Апартамент 205   в комплексі ELENA

Спалень 2

Поверх – другий

Площа 174,57 кв. м., в тому числі:

- площа тераси 37,09 кв. м.

- комора 2.78 кв. м.

Ціна 1.565.430 Євро

Паркінг – додатково 35.000 Євро.

 

Унікальна комерційна пропозиція.

Купуючи дану нерухомість, ви отримуєте можливість брати участь в програмі управління орендою п'ятизіркового готелю, розташованого на території комплексу. Ваша нерухомість, яка бере участь у програмі – має прямий доступ до інфраструктури та всіх послуг п'ятизіркового готелю. Всі апартаменти в комплексі – мають високий орендний потенціал, і ви отримуєте можливість мати стабільний дохід від здачі в оренду вашої квартири. Тут відпочивають забезпечені туристи з усього світу, які прибувають сюди на особистих, супер сучасних круїзних яхтах. Все управління бере на себе п'ятизірковий готель, який входить до складу групи готелів Intercontinental Hotel Group.

Участь в даній програмі – за бажанням власника, воно не є обов'язковим. Однак, участь вимагає дотримання політики і стандартів готелю, меблювання апартаментів.

Власники-учасники програми, зберігають право використовувати без обмежень свої об'єкти нерухомості, за умови попереднього повідомлення готелю.

Розподіл доходу від оренди - 60/40 на користь власників нерухомості.

Современная Черногория – это стабильное демократическое государство, с низким уровнем инфляции(3,4%), одним из самых низких в Европе (9%) налогом на доходы физических и юридических лиц. Незыблемые права собственности, нулевая ставка налога на наследство, низкая ставка(3%) налога при передаче прав собственности другим лицам, большие налоговые льготы в сфере морского туризма – это всего лишь немногие преимущества, которые Вы получаете здесь.

 

Покупка этой недвижимости станет оной из самых удачных и приятных инвестиций. Инвестируя в Черногорию, Вы инвестируете в Ваше будущее и в будущее Ваших детей!

Купите для себя кусочек этой удивительной страны, где Вы проведёте лучшие годы Вашей жизни!

 

Оформляем вид на жительство при покупке! 

Юридическое сопровождение!

Видео объекта

Похожие объекты

Продажа квартир в Черногории в Бечичи md01-25.3bd_s153
Квартира
3
108
50 м
да
265 000 Оформляем ВНЖ при покупке. Бечичи
Продажа квартир в Черногории в Будве ah15.0_s160
Квартира
2
95
50 м
369 000 Оформляем ВНЖ при покупке. Будва
Продажа квартир в Черногории в Бечичи oj14.12a_s.232
Квартира
2
130
300 м
да
да
350 350 Оформляем ВНЖ при покупке. Бечичи
Inna Konchits - управляющий Партнёр EMG Possession,                                                 Ваш персональный менеджер
Inna Konchits - управляющий Партнёр EMG Possession, Ваш персональный менеджер
Контактный телефон:

+382 69 257 685                     

viber, whatsapp, telegram
Видео обзоры недвижимости
Смотреть все видео